Het filmfestival van KCCW is een jaarlijks hoogtepunt waar iedere amateurcineast de gelegenheid krijgt om zijn  gepresteerd werk van het voorbije     jaar te tonen aan het grote publiek. Voor deze gelegenheid maken wij gebruik van de grote schouwburg in het cultureel centrum DE SCHAKEL         om de filmpjes te projecteren in de best mogelijke omstandigheden.

 De leden die het wensen, kunnen voor die avond hun films inschrijven om deel te nemen aan een wedstrijd. De jury bestaat uit mensen die hun         sporen  in de filmwereld verdiend hebben, beoordelen de werken  en bepalen of de film voldoende niveau haalt om deel te nemen aan andere         wedstrijden, bv. georganiseerd door NAB2.0.

 Het is ook de gelegenheid bij uitstek voor familie, vrienden en ge├»nteresseerden om de pareltjes van de leden te komen bewonderen. Iedereen is       van harte welkom om het zweet van deze cineasten te komen bekijken en zelf te beoordelen want de 'prijs van het publiek' is een van de meest       gegeerde prijzen onder de deelnemers. Achteraf is er ruim voldoende gelegenheid om te praten en alles nog eens door te spoelen.

Toegang is gratis.

FESTIVAL 2022 : 5 FEBRUARI 2022 

Zaal CC DE SCHAKEL - Waregem

 

Jury heeft beslist

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.