Het filmfestival van KCCW is een jaarlijks hoogtepunt waar iedere amateurcineast de gelegenheid krijgt om zijn gepresteerd werk van het voorbije jaar te tonen aan het grote publiek. Voor deze gelegenheid maken wij gebruik van de grote schouwburg in het cultureel centrum DE SCHAKEL (Waregem) de filmpjes te projecteren in de best mogelijke omstandigheden.

De leden die het wensen, kunnen op die avond hun films inschrijven om deel te nemen aan een wedstrijd. en jury bestaande uit mensen die hun sporen  in de filmwereld verdiend hebben, beoordelen de werken  en bepalen of de film voldoende niveau haalt om deel te nemen aan andere wedstrijden, bv. georganiseerd door NAB2.0.

Het is ook de gelegenheid bij uitstek voor familie, vrienden en geïnteresseerden om de pareltjes van de leden te komen bewonderen. Iedereen is van harte welkom om het zweet van deze cineasten te komen bekijken en zelf te beoordelen want de 'prijs van het publiek' is een van de meest gegeerde prijzen onder de deelnemers. Achteraf is er ruim voldoende gelegenheid om te praten en alles no eens door te spoelen.

Toegang is gratis.

FESTIVAL 2020 : 1 FEBRUARI 2020